Doa Kan Shah Ok :D

       Assalammualaikum...
dan salam terakhir raya,
dalam diam-diam kita dah nak tinggal kan bulan syawal yang mulia ni,terus terang Shah cakap 
Shah rasa tahun ni masa berlalu dengan sungguh pantas serperti kereta F1 *cehh lebih2 pulak Shah ni kan? :) 
mana tidaknya puasa hari tu pun memang rasa laju semacam je masa berjalan,,mungkin ni semua akibat dengan perubahan semasa kot?(mungkin),ok lah kita street to the point sebenarnya kalau korang perasan blog Shah yang dulu hijau dah bertukar coklet ala kaju sikit,mula2 Shah ni mals sebenarya nak edit blog, ni semua pun kak Tehaa yang tolong edit kan maklum la Shah ni bodoh sikit bab2 link2 ni :) by the way cantik la sikit blog Shah ni :),tahun ni Shah nak menghadapi Peperiksaan Menengah Rendah(PMR)



serious Shah ckp Shah memang takut gila nak amik periksa ni,,Shah sebnarnya nak mintak jasa baik abang2 and kakak2 bloger sekelian untuk doa kan Shah berjaya menduduki peperiksaan ni dengan tenang,maklum la Shah tinggal tak sampai sebulan  je lagi untuk belajar,sebenarnya Shah ada jugak rasa cpat2 la PMR ni tiba,mana tidaknya balik sekolah je kerja rumah tinggi dah mcm gunung,


memang bersepah betul bilik Shah dengan keratas2 soalan,kertas SAINS,MATH,BI,BM,PI,GEO pehh banyak gila lah,tu belom masuk kerja kat sekolah lagi,fuhh kalau di campurkan ,memang banyak gila lah,ok lak korang Shah dpt Update sampai kat sini je,,sebab Shah nak sambung wat kerja ni,Shah harap Kakak2 and Abang2 bloger dpat doa kan Shah berjaya ok :) ok lah bye 

 Assalammualaikum...


TERIMA KASIH DAUN KELADI,KALAU SUKA LIKE SEKALI :D

2 comments:

  1. gooduck yer shah...lpas ni slow down blogging n stay up utk study...=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...