Sory Lama Tak Update Blog :(

hi korang semua sory la dah lama Shah x update blog ni...Shah x update sebab shah dimasukan ke hospita kerana inggin membuat pembedahan..Shah menghadapi kenser tulang,,tetapi alhamdulilah kenser tu telah di buang korang nak tngok gambar Shah ha kat bawah ni....
tu dokter lukis tulang yg mna nak ke ne buang

ni lepas opperetion

ni kesan jahitan

panjang kan jahitan tu,,shah mula2 tengok pun takut..tp sekarang ni hah dah ade kat rumah,,sebok pulak main game ni ha
  
ha ni lagi mage shah gah layan,sebab tu la shah jarang update sory ok kwn2..ok lah sampai sni je ok,,ok chau assalammuailum =D


TERIMA KASIH DAUN KELADI,KALAU SUKA LIKE SEKALI :D

1 comment:

  1. syukur shah sehat. nanti boleh update banyak lgi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...